Левски (София)ТОПФутбол

Левски продава един от любимците на синята публика?

Левски е близо до продажбата на един от любимците на синята публика и герой от финала с ЦСКА. В клуба е пристигнала оферта за офанзивния играч Илиан Стефанов. Тя е от израелския Макаби Нетаня, информира „Тема Спорт“. Много е вероятно предложението да бъде прието от ръководството на „сините“. Към него е имало интерес и от Русия, но актуалният вариант е за Израел.

В момента Стефанов е със статут на резерва в състава на Николай Костов, въпреки че може да бъде ползван на върха на атаката или като офанзивен халф. Той най-често е опция за дубльор на централния нападател Рикардиньо. 24-годишният футболист бе на терена в 3 шампионатни двубоя този сезон, но в нито един не започна като титуляр, има на сметката си 1 попадение.

profittips-the best football tips

В Лигата на конференциите също записа три мача, като се появяваше на терена от резервната скамейка. Тази година той се застоява на нея. Това му костваше и мястото в националния отбор. Затова и Илиян също иска да смени обстановката.
Ако очаквания трансфер в Макаби Нетаня се осъществи, то в израелския отбор той ще се събере с бившия играч на ЦСКА Пламен Гълъбов. Централният защитник е в Макаби от началото на 2022 година, като премина там от „Армията“. Бранителят бързо си извоюва място в състава. Отборът от Нетаня започва днес участието си в израелското първенство, а през миналия шампионат бе 5-и.
Сериозен интерес има и към халфа на Левски Андриан Краев – от Спарта Прага и шотландски тим. Той е следен и от германски и унгарски клубове.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker