Левски (София)ТОПФутбол

Левски продължава с трансферите, аржентинец и бразилец идват на „Герена“

На „Герена“ продължават работата по селекцията. „Сините“ водят преговори с аржентинец и бразилец, твърди „Тема Спорт“. Първият е крило, докато вторият е нападател.

Столичани имат нужда от подсилване в тези зони, тъй като продадоха двама флангови играчи – Велтон в Гамба Осака и Роналдо в Ростов, а към изхода на „Герена“ гледа и Рикардиньо. До момента Левски привлече четирима нови. Това са Фабио Лима, Карлос Охене, Хоакин Фернандес и Патрик Мислович.

profittips-the best football tips

Ангел Бастунов за момента е на изчакване, тъй като ръководството на Левски се надяват да намерят нещо по-добро.

За селекционните планове на клуба говори и агентът Джери Перейра, който спомогна за привличането на бразилските играчи на „Герена“, както и за продажбата на трима от тях. Той разкри, че в Левски може да пристигнат още негови сънародници, но и аржентинци. Именно с двама от предложените в момента се водят преговори. От стадион „Георги Аспарухов“ искат през следващата седмица да приключат положително разговорите с тях и съставът на Николай Костов да бъде подсилен още.

„Във всички линии имаме нужда от играчи. Не искам да изглежда така, че само искам. Разбирам в какво положение е самият клуб. Всички полагат максимално усилия и се надявам да има още футболисти, които да се присъединят към нашия отбор“, заяви наскоро треньорът на сините. Мажоритарният собственик Наско Сираков пък сподели, че се гледат голям брой играчи, като желанието му е да бъдат привлечени поне още петима. Трансферният пазар у нас затваря на 29 февруари. Едно е ясно – селекцията в Левски продължава и се очакват още входящи и поне една изходяща сделки.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker