Левски (София)ТОПФутбол

Левски работят по зимната селекция! Цел №1 е футболист от Първа лига

От „Герена“ вече усилено работят и по зимната селекция. Мениджърът Лъчезар Танев, който е близък приятел с мажоритарния собственик Наско Сираков разкри, че сините искат да се подсилят на три поста.

Той обаче не пожела да уточни позициите, на които Николай Костов държа да бъдат привлечени нови играчи. Със сигурност обаче ще бъде взет нападател. Една от опциите е стрелецът на Берое Вини Трибуле.

profittips-the best football tips

Подробности около подготовката на Левски в турския курорт Анталия тепърва ще се уточняват. Агенция обаче вече е натоварена със задачата да осигури контроли срещу класни съперници. Този път обаче от „Герена“ няма да се спират на руски противници. В началото на годината те трябваше да мерят сили с такива в Дубай.
Феновете обаче скочиха, телевизията отказа да предава пряко тези мачове и в крайна сметка насрочените проверки с тамошния гранд Спартак Москва, Краснодар и Урал. Това обаче наруши подготовката и плановете на Станимир Стоилов, защото сините се изправиха срещу далеч по-слаби местни тимове.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker