Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски развързва кесията през януари, приоритет са три позиции

Левски ще разполага със средства за взимането на набелязаните играчи, а няма да се разчита на отработената схема през последните години с привличането на свободни агенти.

През лятото сините взеха седем нови футболисти. На „Герена“ акостираха вратарят Матей Маркович, защитниците Кристиан Макун, Майкон и Алдаир, халфът Клеман Икенна и нападателите Алекс Колев и Мустафа Сангаре. Входящите трансфери струваха над 1 400 000 лева, както бе обявено на Общото събрание.

profittips-the best football tips

Клубът изчисти главниците към НАП и общината, като остава да бъдат изплатени оставащи лихви. На „Герена“ отчетоха и приход от над 10,5 милиона евро от изходящи сделки, което ще финанcиpa пoкyпкитe през зимата. Към тази цифра не е добавена сумата, която Фейенорд ще трябва да заплати за Пламен Андреев, а тя е от 1,2 милиона – на два транша по 600 000.

Новият член на Надзорния съвет и собственик на генералния спонсор Мило Борисов заяви, че компанията му дава близо 8 милиона лева годишно на клуба и той може да бъде спокоен за бъдещето, като целта е изграждането на силен отбор.

Задължителни за привличане са вратар, опорен халф и атакуващ халф.

Нуждата от нов вратар стана ясна след неочаквания изходящ трансфер на Пламен Андреев във Фейенорд. Проблемите на Карлос Охене бяха показателни, че Икенна все още не може да бъде алтернатива на опитния ганаец.

„Сините“ възнамеряват да откупят Евертон Бала, който има ключова роля зад нападателите в схемата на Станислав Генчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker