Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски се включва в още две благотворителни каузи

Левски пусна на търг още три фланелки в подкрепа на две благотворителни каузи: помощ за малкия Денис от Пловдив и такава за издигането на паметник на легендата Георги Соколов. Този път феновете могат да наддават за екипите на Келиан ван дер Каап, Хасими Фадига и Евертон Бала.

Преди това бяха пуснати тези на Maтей Маркович, Майкон и Марин Петков. Началната цена на всяка фланелка е 200 лева, а стъпката за наддаване е 50 лв. Краят на търга е на 6 октомври, неде ля, в 19:14 часа.

profittips-the best football tips

Актьорът Павел Иванов, който изигра Георги Аспарухов във филма „Гунди Легенда за любовта“, ще бъде специален гост на днешния мач между Ботев Пловдив и Левски. „Ботев е неизменна част от кариерата на легендарния Георги Аспарухов, а неговият престой при жълто черните е разказан подробно във филма „Гунди Легенда за любовта“.

Само две седмици остават до голямата премиера. Очакваме ви на „Колежа“, написаха жълто-черните.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker