Левски (София)Футбол

Левски се оказва в същата ситуация за трети път през настоящия век

Тимът на Левски вече за трети път ще трябва да излезе от позната ситуация. Причината за това са продажбите на атакуващи играчи на тима.

От началото на този век тимът от „Герена“ трябваше да гради от нулата нападението си вече два пъти. Първия път датира още от далечният сезон 2007/08.

profittips-the best football tips

Тогава Левски предприе тотална разпродажба и се раздели едновременно с Йовов, Телкийски, Домовчийски, Ангелов, Бардон. Заместниците им бяха Жан Карлос, Еньо Кръстовчев, Исмаил Иса и Жоазиньо. Скоро след това Наско Сираков, тогава в клуба, но подчинен на Тодор Батков, беше уволнен.

През 2020-та година започна втората серия на този сериал, а Наско Сираков този път вече беше акционер в клуба. Поради финансовата ситуация на клуба нападението отново беше реформирано. Към клуба се присъедини Билал Бари, който тръгна трудно, а после се контузи дългосрочно. По-нататък в процеса отборът беше подсилен с напусналите сега Роналдо и Уелтън.

Новата подмяна на нападението започна с привличането на бразилеца Фабио Лима. Предстои да видим кои ще са останалите нови имена в нападение за „сините“ и дали в бъдеще ще има и четвърти рестарт на клубното нападение.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker