Левски (София)ТОПФутбол

Левски се прицели в роден национал

Ръководството на Левски работи усилено по зимната селекция. Една от набелязаните цели е националът Георги Костадинов, твърди „Тема Спорт“.

34-годишният халф е собственост на АПОЕЛ Hukoзия. Договорът му с кипърския гранд обаче е до лятото. Затова и „сините“ ще пробват да го вземат за малка сума през зимата. Ако този ход не сработи, то те ще иcкaт да го приберат на „Герена“ като свободен агент след края на кампанията.

profittips-the best football tips

Костадинов, който е част от селекцията на Илиан Илиев за мачовете от Лигата на нациите срещу Люксембург и Северна Ирландия, вече има престой в Левски. Той носи синята фланелка през сезони 2015/16 и 2016/17, в който период бе несменяем титуляр.

От лятото на 2015 година до това на 2017 година Костадинов изигра за Левски общо 52 мача във всички турнири. В тях полузащитникът реализира 8 гола.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker