Левски (София)ТОПФутбол

Левски се разделя с трансферен провал?

Халфът на Левски Дарлан също е спряган за продажба. „Мач Телеграф“ пише, че бразилеца е желан от китайски клуб, като в момента се водят преговори. Очаква се до края на седмицата да има развръзка.

25-годишният полузащитник, също като Рикардиньо дойде на „Герена“ от елитния бразилски Гремио през лятото Той беше пуснат при „сините“ без пари, но грандът от Порто Алегре си запази сериозен процент при следващ трансфер.

profittips-the best football tips

Бразилецът така и не успя да впечатли с добра игра. Липсата му ще бъде неусетна, защото в средата на терена Николай Костов разполага с Асен Митков, Асен Чандъров, Асими Фадига и новото попълнение Карлос Охене.

Дарлан изигра 18 мача за Левски във всички турнири през този сезон. В тях той вкара един гол и направи две асистенции. Договорът му със „сините“ е до лятото на 2026 година.

Оферти в Левски са пристигнали още за Уелтън и Рикардиньо. Първият е желан от азиатски клубове, докато за централния нападател напира Виктория Пилзен. „Сините“ трябва да обявят официално продажбата и на Жереми Петрис в Шарльороа, след като късно снощи французинът подписа своя договор с новия си клуб.

В началото на януари столичани продадоха Роналдо на Ростов за близо 2 млн. евро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker