Левски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948

Левски следи изкъсо крило на ЦСКА 1948

Левски не се отказва от идеята да привлекат крилото на ФК ЦСКА 1948 Педриньо. От „Герена“ искаха да го вземат още по време на зимната пауза като заместник на Уелтън, но от Бистрица поискаха 500 000 евро, което за момента отказа „сините“.

Очаква се обаче двете страни да влязат в нови преговори след края на сезона. „Сините“ имат солиден интерес към Педриньо, а според запознати от ФК ЦСКА 1948 са склонни да намалят трансферната сума. Очаква се Левски да дадат половината от тези 500 000 евро и да добавят към сделката процент от бъдещ трансфер, пише „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Междувременно „сините“ отново ще разговарят в събота за нападателя Себастиан Вия. Те ще използват визитата на Берое на „Герена“, за да опитат да намалят огромните претенции на „заралии“ за нападателя.

Двубоя между Левски и Берое е от 20:15 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в София. Част от привържениците на „сините“ обявиха бойкот заради негативните резултати и най-вероятно Сектор „Б“ утре ще бъде празен.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker