Левски (София)

Левски със специална програмата в чест на Гунди

На 4 май се навършват 80 години от рождението на легендата на Левски и българския футбол Георги Аспарухов – Гунди. По този повод от „Герена“ са организирали специална програма, която да забавлява най-малките привърженици, като от клуба ще обособят кът за деца, където малките левскари ще могат да се забавляват в специални шатри за рисуване и оцветяване на тема Гунди. За по-големите ще има игри и други предизвикателства. Програмата ще стартира в 15:00 часа, а няколко часа по-късно „сините“ приемат отбора на Септември (София).

Ето какво написаха:

„Левскари,

На 4 май предстои да отбележим 80 години от рождението на легендата на клуба – Георги Аспарухов.

Ще стартираме в 15:00 часа, като пред Сектор „А“ ще бъде обособен кът за деца, където малките левскари ще могат да се забавляват в специални шатри за рисуване и оцветяване на тема Гунди. За по-големите ще има атрактивни игри и предизвикателства, а на обособени стени всеки ще може да си направи снимка за спомен.

Забавленията за малки и големи ще бъдат съпътствани с музика и разнообразие от храни и напитки, а в деня на незабравимата деветка ни очаква и домакинския мач срещу тима на „Септември“ от 20.30 часа.

🎫Билет за двубоя на „Герена“ може да закупите ТУК: https://bit.ly/448qaG7

#80ГодиниГунди

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker