Левски (София)Футбол

Левски с благородна инициатива

Тимът на Левски събра пари за семействата на загиналите фенове. Четирима привърженика на тима станаха жертва на пътно произшествие на връщане от първия двубой с Айнтрахт.

Дотук „сините“ събраха 16 768 лева зароднините на своите привърженици. Част от тази сума дойде от закупени виртуални билети за реванша с немския тим, а останалата – от урната, пусната с тази цел.

profittips-the best football tips

Ето и какво написа тима:

Левскари, след ужасната катастрофа в часовете след мача с Айнтрахт в София, при която загинаха четирима наши „сини“ братя, клубът стартира кампания за набиране на средства за подпомагане на техните близки. За целта ПФК Левски обяви, че всички събрани средства от виртуални билети за мача-реванш с Айнтрахт ще бъдат предоставени за каузата. Точната сума, която е събрана, е 16 768 лева.

Паралелно в клубния магазин бе поставена урна, в която всеки желаещ може да подпомогне семействата на загиналите „сини“ братя. Тя ще остане и по време на домакинствата на Етър в събота, както и срещу Лудогорец на 1 октомври. След това сумата от урната ще бъде прибавена към тази от виртуалните билети и ще бъде предоставена на пострадалите. Всеки, който има желание да подпомогне каузата, може да го направи в следващите две домакинства.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker