Левски (София)Първа лига

Левски с интерес към румънски нападател

Отборът на Левски има интерес към румънския футболист Александру Тудорие. Той играе на поста централен нападател, в момента е свободен агент, твърдят медиите в Румъния. 27- годишният играч е играл за всички юношески и младежки гарнитури на северната си съседка, но все още няма повиквателни за представителния отбор.

За последно Александру Тудорие е носи фланелката на съперника на ЦСКА в Лигата на конференциите Сепси. През миналия сезон той записва 45 мача и вкарва 13 гола във всички турнири. Нападателят е юноша на Оцелул Галац, играл е още за Университатя Крайова, Волунтари и Стяуа.

profittips-the best football tips

В чужбина записва мачове за руския Арсенал Тула, където изиграва 13 мача и отбелязва един гол. Румънецът е спечелил 5 трофея – 1 купа на румънската лига, 3 купи на страната и 1 суперкупа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker