Левски (София)Футбол

Левски с официална тренировка преди Айнтрахт

Отборът на Левски проведе плануваната официална тренировка преди първата битка с Айнтрахт Франкфурт в мач от плейофите на Лигата на конференциите. В днешното занимание участие взе и десният защитник на Левски – Жереми Петрис, който стана ясно, че ще играе срещу германския отбор.

Бившият български национал Николай Михайлов, който лекуваше вирусно заболяване и не попадна в групата за мача срещу Апоел Беер Шева, също тренира с останалите футболисти началото на седмицата.

profittips-the best football tips

От тренировката отсъстваха само трайно контузените Марин Петков и Билал Бари. Тренировката на националния стадион „Васил Левски“ беше изгледана на живо от мажоритарния собственик на клуба – Наско Сираков, в компанията на изпълнителният директор на „сините“ – Даниел Боримиров.

Двубоят срещу Айнтрахт Франкфурт е утре вечер (четвъртък) от 20:00 часа на стадион „Васил Левски“, като се очакват около 40 000 зрители, след като билетите за мача бяха разпродадени за часове.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker