Левски (София)ТОПФутбол

Левски с по-висока оферта към своя капитан

Ръководството на Левски е отправило нова оферта към Андриан Краев. Тя е била със завишени финансови параметри, информира „Тема Спорт“. Поредното предложение към полузащитника е станало след завръщането му от националния отбор, за който игра в контролата с Иран (0:1) и евроквалификацията с Черна гора (1:2).

Именно заради ангажиментите си към селекцията дефанзивният полузащитник не започна като титуляр срещу Пирин (2:0) в четвъртък.

profittips-the best football tips

Договорът на Краев изтича с края на кампанията, и ако не бъде удължен, сините рискуват да го изпуснат без пари, или пък да го продадат за ниска сума през зимата, когато ще остават 6 месеца до изтичане на споразумението между двете страни.
След отпадането от Айнтрахт от Лигата на конференциите Андриан заяви, че не знае какво ще се случи. Той и клуба обаче са сближили позициите си и се очаква всичко да приключи със стискане на ръцете.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker