Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски с финален опит да изпрати двама под наем

Левски ще направи последен опит да преотстъпи двама футболисти, които рядко попадат в групата на Станислав Генчев На този етап те няма да бъдат продадени, пише „Тема Спорт“.

Изглежда, че първият е словашкия халф Патрик Мислович. Той пристигна на стадион „Георги Аспарухов“ през зимата от Жилина, когато треньор на „сините“ все още бе Николай Костов.

profittips-the best football tips

Към момента той не се утвърждава като титуляр, а през настоящия сезон игра само в два мача, но се появи като резерва – срещу Локомотив Пловдив и срещу Хебър. Словакът има доста сериозна конкуренция в средата на терена, където за момента доверие са спечелили Карлос Охене. Асими Фадига, Джавад Ел Джемили и Марин Петков. Постепено Станислав Генчев дава шанс и на най-новото попълнение Икенна, който все още се аклиматизира към отбора.

Ситуацията при Асен Чандъров изглежда още по-красноречива. Той все още изчаква първите си минути за Левски през този сезон. Трябва да се отбелижи и фактът, че в първите три срещи, юношата на Септември беше наказан. В последния кръ той не бе попадна в групата на „сините“ и също може да стане потърпевш от ситуацията.

Левски вече преотстъпи един халф в отбор от Първа Лига. Младият Антоан Стоянов премина в Ботев Враца, където ще има възможност да натрупа повече опит в мъжкия футбол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker