Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Левски търси нов съдружник за името на стадион „Георги Аспарухов“

От Левски обявиха, че приемат оферти за добавяне на търговско наименование към името на стадион, което в момента, е „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Срокът, който „сините“ предлагат на бъдещите си рекламодатели, е една година с опция за удължаване на една допълнителна календарна година.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Уважаеми партньори,

„Професионален футболен клуб Левски“ АД кани всички дружества, които имат интерес да популяризират дейността си чрез добавяне на търговско наименование към името на стадион „Георги Аспарухов“, да кандидатстват за рекламната позиция.

profittips-the best football tips

Тя предоставя възможност за позициониране на търговското наименование на фасадите на Сектор „А“ и Сектор „В“ на стадион „Георги Аспарухов“, абонаментните карти и билетите за домакинските на мачове на представителния отбор на клуба и гарантирана позиция на търговското наименование в публикациите в официалните канали на клуба – www.levski,bg, официалните страници на клуба в социалните мрежи във Facebook, Instagram, TikTok и YouTube.

Срокът за изпълнение на рекламната позиция е 1 календарна година, считано от 01.01.2025 г. с ексклузивна опция за удължаване на срока с 1 допълнителна календарна година.

Всички желаещи могат да подадат оферта до [email protected] от 18.09.2024 г. до 18.10.2024 г.“, съобщиха „сините“. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker