Левски (София)ТОПФутбол

Левски чисти целия си дълг към НАП, ето какъв е начина

Отстраняване на Айнтрахт, което граничи с чудо, ще означава и погасяване на дълга на Левски към НАП.

Ако „сините“ елиминират германския си противник в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите, столичният тим ще заработи близо 10 млн. лв. Към момента Левски дължи на държавата близо подобна сума, пише „24 часа“.

profittips-the best football tips

Само за отстраняването на македонския Шкупи във втория кръг „сините“ получиха близо 1,5 млн. лв. Елиминирането на Апоел (Беер Шева) вкара в касата още близо милион.
Според разбивката от наградния фонд на Лигата на конференциите на всеки участник в плейофа за влизане в групите се полагат още 1,5 млн. лв. Ако се стигне до отстраняване на Айнтрахт и нова „синя“ приказка, в касата на клуба ще влязат още почти 6 млн. лв.
Така общата сума ще бъде почти равна на дължимото на „сините“ към НАП. В тези цифри не влизат парите, които Левски е спечели от билети, телевизионни права, продажба на фен артикули и т.н.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker