Левски (София)ТОПФутболЦСКА-София

Левски ще вземе мерки за следващото дерби с ЦСКА

Левски ще заяви желанието си пред новото ръководство на БФС дербито с ЦСКА да се играе без гостуващи агитки.

„Ще излезем с предложение към новото ръководство на БФС, стигнахме до заключение, че при настоящите съоръжения, с които играем, няма значение на кой стадион ще играем, но тези дербита трябва да са без гостуваща публика, за да няма смъртен случай. Ще настояваме тези дербита да се играят без гостуващи фенове“,сподели Наско Сираков по темата.

profittips-the best football tips

„Въпросът за случилото се в Сектор А е към органите на реда, не приемем, че това става по време на мач на Левски, страшно много съжалявам, че се случи такова нещо“, допълни Сираков.

„Животът на всеки един наш фен е важен и не виждаме друг начин. Виждате колко сигнални ракети се изстреляха, малко ме притеснява бездействието на полицията как са вкарани. Извиних се на много наши фенове за случилото се в Сектор „А“, но това е работа на МВР“, коментира Даниел Боримиров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker