Първа лигаФутбол

Легенда на ЦСКА е на косъм от уволнение

Треньорът на Ботев Враца Тодор Янчев е сериозно застрашен от уволнение. 48-годишният наставник, легенда на ЦСКА и бивш треньор на ЦСКА 1948, ще бъде осободен от клуба при издънка срещу Септември, твърди „Тема Спорт“.

Той замени друга „червена“ легенда начело на тима – Христо Янев. Българинът изкара няколко сезона във Враца и успя да спаси драматично отбора от изпадане – с бараж, завършил с дузпи срещу втородивизионния Марек.

profittips-the best football tips

Началото за Янчев, начело на Ботев Враца, не е добро и тимът му записа четири загуби от четири мача. Головата разлика е 3:11 в полза на противниковите отбори, които все пак трябва да се отбележи, че бяха Ботев Пловдив, Левски, Черно море и Берое.

Днес обаче Ботев Враца е домакин на един от новаците – столичният Септември. Отборът на Николай Митов също е с нулев актив от началото на сезона. Двубоят ще се изиграе тази вечер от 19 часа на стадион „Христо Ботев“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker