ФутболЦСКА-София

Легенда на ЦСКА подкрепи Ел Маестро

Бившият капитан и някогашна част от треньорския екип на тима Анатоли Нанков даде интервю за „Тема Спорт“. В него той изрази подкрепата си за настоящия наставник на тима от „Армията“.

„ЦСКА не успя да направи пълноценна подготовка, времето за почивка беше малко. Освен това новите попълнения, които се взеха, имаха прекалено малък период за адаптация към начина на живот в България, изискванията на Саша Илич. И затова ЦСКА влезе в първенството и евротурнирите неподготвен.

profittips-the best football tips

Със сигурност се очакваше с новите попълнения отборът да надгради, особено след като гръбнакът на състава беше запазен. Но пак повтарям, че просто времето за подготовка не беше достатъчно.

Отговорността за резултатите на един отбор се носи от старши треньора и неговия екип. И затова най-нормалното нещо е той да определя кои играчи са му нужни, за да изпълни целите, поставени от ръководството.

Нестор Ел Маестро се е съгласил да поеме отбора при тези обстоятелства, не може да търси оправдания и е длъжен да намери изход от кризата. Но не може да промени отбора за две седмици. Трябва да му се даде време и след няколко месеца да видим дали ЦСКА се подобрява и върви в правилната посока. Дали решението е правилно, или не, щом ръководството му е гласувало доверие, трябва да му даде и нужната подкрепа“, каза Нанков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker