НационалиТОПФутбол

Лечков: Не зависи от феновете кой ще е президент

Вицепрезидентът на Бългагарския футболен съюз Йордан Лечков коментира събитията около мача България – Унгария в интервю за BTV.

„Ние сме част от УЕФА, УЕФА взе решението за мача с Унгария“. „Хората, които са избрани от клубовете си и участват в конгреса, те гласуват и те гласуват за президент. Не запалянковците, с цялото ми уважение към тях“, каза още той.

profittips-the best football tips

Лечков припомни, че мандатът на Борислав Михайлов е до 2026 г., гласувал е за него и разчита той да си го довърши. Стана ясно, че той не е бил сред хората, готвени за заместници на Михайлов.

„За футбола държавата е мащеха, футболът се самоиздържа“, каза още Йордан Лечков. Той е на мнение, че БФС прави много за футбола, но не говори за това.

„И този премиер ще си отиде, но няма да има стадион в България, колко премиери обещаха, но не го направиха“, завърши вицепрезидентът на футболната ни централа.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker