НационалиФутбол

Лечков: Поне трима българи във всеки отбор, но да бъдат качествени

Йордан Лечков даде интервю пред БНТ. В него той говори за предстоящите двубоя на националите ни с Иран и Черна гора, както и за липсата на качествени състезатели.

„Ако мен ме питате, трябва да има поне трима българи във всеки отбор, но те трябва да бъдат качествени. Не казвам, че чужденците са по-добри, но отборите си имат президенти, а те си следват клубната политика. Ние нищо не можем да направим насила.

profittips-the best football tips

Всички желаем да видим една по-здрава и стегната игра. За мен това е много важно в един отбор. Тези момчета вече имат опит, познават треньора и от тях зависи, ако искат да се развиват. Аз държа на добрата игра.

Аз искам да поздравя пловдивчани с тази придобивка. Дано се наслаждават на новия стадион и дано ние постигнем добър резултат там. При всички положения Пловдив е една естествена футболна столица и би било удобно за всички футболни запалянковци, ако играем там.

Според мен е рано да се прави равносметка на работата на Кръстаич. Поздравявам го, че предприе бързо тази крачка и да направи реформа, давайки шанс на младите футболисти. Нито един треньор в света не е сигурен за своя пост. Ще се направят анализи на мачовете, но нека да не разсъждаваме по фенски.

profittips-the best football tips

За мен нямаме шанс за Евро 2024. Групата е доста силна. Още в самото начало казах, че Унгария е фаворит.“

Лечков се обърна и към Петър Хубчев с думите:

„Пожелавам му да преодолее всичко. Това, което не ни убива, ни прави по-силни.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker