Локомотив (София)Първа лига

Локомотив София води преговори за завръщането на нападател

Французинът Върджил Пинсон преговаря с Локомотив София за евентуалното си завръщане в отбора. Той игра в „Надежда“ до края на миналия сезон, след което премина в румънския Ботошани.

След 31 мача и само 1 гол за този отбор, той бе освободен и сега си търси нов клуб.

profittips-the best football tips

Проблем пред „железничарите“ може да се окаже изискването на Пинсон за заплатата. В Румъния той е получавал 6000 евро и иска да не пада под тази сума. „Червено-черните“ обаче не са склонни да дадат такива пари.

Според румънски издания, Рапид Букурещ, УТА Арад, Петролул Плоещ, както и Локо Сф са отборите, които са в контакт с френския нападател.

Локомотив София продължава да се готви в България за пролетния полусезон. На този етап не са привлечени нови футболисти.

profittips-the best football tips

През изминалия уикенд „червено-черните“ трябваше да играят контрола с втория отбор на ЦСКА 1948, но поради тежките метеорологичните условия в столицата, двата тима предпочетоха да отменят срещата си на терена.

„Мач Телеграф“

Снимка: Локомотив София

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker