Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локомотив София завърши с победа лятната подготовка, ново попълнение с дебютен гол

Локомотив София победи с 1:0 втородивизионния Монтана в последната си проверка преди началото на новия сезон в Първа Лига. Мачът се игра на стадион „Локомотив“ в квартал „Надежда“, а отборът на Иван Колев игра през първото полувреме в традиционните „червено-черни“ цветове, а през втората част с резервен бял екип.

Единственото попадение в срещата бе дело на едно от новите попълнения на столичните „железничари“ – Анте Аралица, който се отбеляза дебютния си гол в 72-ата минута. Нападателят засече с глава центриране на капитана Валентин Николов.

profittips-the best football tips

Това бе първа победа за Локомотив по време на лятната подготовка. Досега „червено-черните“ бяха загубили от Марек и завършиха наравно с Етър и Ботев Враца.

Мачът бе ръководен от изцяло женска съдийска бригада, начело с Християна Гутева, която дебютира в Първа лига в края на изминалия сезон.

Локомотив София започва новата кампания в родната Първа лига със столично дерби – домакинство на Левски. Мачът по програма е на 20 юли от 21:00 часа на стадион „Локомотив“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker