Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локомотив София картотекира трима юноши на клуба

Локомотив (София) съобщи, че трима от юношите на клуба са картотекирани за представителния отбор. Това са вратарят Илиян Танев, защитникът Ангел Тодоров и халфът Кристиян Чачев, които тренират от началото на лятната подготовка под ръководството на старши треньора Иван Колев.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба без редакторска намеса:

„Локомотивци,

С най-голямо удоволствие Ви съобщаваме, че тримата юноши на “Локомотив” (София) – Илиян Танев, Ангел Тодоров и Кристиян Чачев са картотекирани за мъжкия състав. И тримата тренират с първия отбор от началото на лятната подготовка и всички в клуба се надяваме това да бъде едва началото на интеграцията им в родния клуб. Успех, момчета!

16. Илиян Танев – вратар

Роден през 2007 година, започва своя път в школата на “червено-черните” с треньор Георги Симов. При навършени 17 години, той вече е част от мъжкия отбор и оставя добро впечатление с представянето си в тренировките. Неговият ръст е 191 см.

profittips-the best football tips

55. Ангел Тодоров – централен защитник

Роден през 2006 година, високият 195 см централен защитник изгрява в школата на тима с треньори Георги Симов и Юлиян Петков. Все по-стремглаво и с повече усилия, Ангел намира пътя за развитие в първия отбор на “железничарите”. Любопитно е да се отбележи, че той е родом от кв. “Надежда”.

21. Кристиян Чачев – полузащитник

Роден през 2006 година, той е един от юношите с най-дълъг престой в школата на тима. Отражение оставя неговата усърдна работа и воля за растеж, които не остават незабелязани. Работил е с трима треньори в ДЮШ на клуба, в лицето на Георги Симов, Станислав Симов, както и за последно в юноши “старша” възраст с Юлиян Петков.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker