Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локомотив София насрочи пресконференция

Локомотив София организира пресконференция, видя TribunaSofia.bg. Домакини на събитието ще бъдат „Пресклуб България“, които споделиха подробности в социалните мрежи.

Брифингът ще се състои в четвъртък от 14:45 часа. На пресконференцията ще говорят старши треньорът на столичните „железничари“ Иван Колев, халфът Симеон Славчев и пресаташето на клуба Тодор Станкушев.

profittips-the best football tips

На медийното събитие ще се акцентира за началото на новото първенство, представянето на отбора и предстоящия мач с Локомотив Пловдив. Представителите на Локомотив ще споделят подробности за предстоящите събития, посветени на 95-ия рожден ден на клуба.

Междувременно, БФС направи промяна на деня и часа на следващия мач на Локомотив София. „Червено-черните“ гостуват на стадиона до пловдивския парк „Лаута“ в неделя от 17:00 часа, вместо в събота от 21:15 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker