ДЮШЛокомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Локомотив София обяви голяма новина! Бивш треньор на Славия и Левски поема ДЮШ

Ратко Достанич е новият главен мениджър на Детско-юношеската школа (ДЮШ) на Локомотив София, съобщиха от клуба. Бившият треньор на Левски, Славия и Цървена звезда бе поканен да заеме поста лично от собственика на клуба, г-н Веселин Стоянов в амбициозния проект за пълна трансформация и модернизация на школата – приоритет номер едно за новото ръководство.

Ратко Достанич е име с международна репутация и дългогодишен опит в изграждането на млади футболни таланти. Като ръководител на академията на Цървена звезда, той изигра решаваща роля в развитието на футболисти, които в последствие донасят на клуба над 20 милиона. Сред най-изявените имена са световноизвестните Неманя Видич, Душан Баста, Бошко Янкович и Марко Пантелич. Достанич ще има пълната свобода и подкрепа да възроди славната „червено-черна“ школа на Локомотив, с целта да върне клуба на челни позиции в развитието на млади таланти в България.

profittips-the best football tips

Междувременно клубът постигна договорка за ползването на базата в кв. Требич. Школата ще има възможност да използва терените, които са в прекрасно състояние, а вече са поръчани и нови съблекални. Ръководството на “Локомотив” отпрява специални благодарности към господин Людмил Димов, който съдейства сърдечно и даде разрешение за използването на базата.

Ратко Достанич ще бъде представен пред медиите на пресконференция във вторник (1 октомври) от 11:00 на стадион “Локомотив”. Ще присъства и изпълнителният директор на клуба – Иво Котев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker