Локомотив (София)Спорт +

Локомотив София обяви търг в подкрепа на благотворителна инициатива

Отборът на Локомотив София участва в благотворителната инициатива за бебе Амая, което се нуждае от трансплантация на сърце. От понеделник тя е с постоянен пейсмейкър, като сърцето остава силно увредено. „Червено-черните“ обявиха търг с фланелка на първия отбор, подписана от всички състезатели на клуба.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на столичните „железничари:

„Футболен клуб Локомотив София винаги е подкрепял и заставал зад благородни каузи, като вярваме, че по този начин даваме добър пример пред обществеността.

Клубът се включва в кампанията „НовоСърчицеЗаБебеАмая“.

profittips-the best football tips

Обявяваме на благотворителен търг фланелка на първия отбор от миналия сезон, подписана от всички футболисти. Сумата ще бъде дарена за лечението на бебе Амая. Началната цена е 100 лв.Всеки може да наддава определена сума в коментарите. Времето за наддаване е 48 часа.

profittips-the best football tips

Бебе Амая се нуждае от трансплантация на сърце. От понеделник тя е с постоянен пейсмейкър, като сърцето остава силно увредено. Изпомпването на кръв към тялото не е в пълния си обем.

С това лечението на малката Амая в България се изчерпва. Единственият шанс е трансплантация на ново сърце. За тази цел са необходими 750 хиляди лева.

Всеки желаещ може да прочете повече информация и да се запознае с кампанията, както и да направи дарение от тук:

Нека докажем за пореден път, че сме Необикновеният клуб на обикновения човек!“

Снимка: Локомотив София

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker