Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локомотив София подписа с гръцки защитник

Локомотив София привлече гръцкия централен защитник Атанасиос Пицолис, който ще подсили редиците на Иван Колев през този сезон. Договорът му със столичните „железничари“ е за срок от една година.

25-годишният футболист е юноша на ,,ПАС“ (Янина), а през кариерата си е играл още за ФК ,,Левадиакос“ и други клубове от Гърция. За последно той бе част от състава на ,,Спартак“ (Плевен).

Бранителят е шестият нов футболист, анонсиран от Локомотив София. С „червено-черните“ вече подписаха Симеон Славчев, Светослав Диков, Юлиан Ненов, Анте Аралица и Александър Петров.

profittips-the best football tips

Клубът се раздели с Калоян Кръстев, Даниел Ками и Кевин Маи, чиито договори бяха разтрогнати по взаимно съгласие. Контрактите на Бабукар Гайе, Симеон Мечев, Антони Иванов и Димитър Митков изтекоха и не бяха подновени, а Карлос Франса и Красимир Милошев избраха да продължат кариерата си в друг отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker