Локомотив (София)Първа лига

Локомотив София се прицели в бивш нападател на Левски

Локомотив София обмисля да привлече нападателя Мартин Петков, който е свободен агент след напускането си на азербайджанския Туран Товуз, за който изиграва 14 мача и вкарва три гола.

21-годишният Петков, който е бивш играч на Левски и юноша на Локомотив, вече е провел среща с ръководството на „червено-черните“ през уикенда.

profittips-the best football tips

Освен за Левски, за който има 58 мача и 3 попадения в периода 2019-2021., той е играл още за украинския Черноморец Одеса, както и родните Славия и Септември София. За „белите“ записва само 10 мача през пролетта на 2022-а, а за Септември вкарва 4 попадения в 26 двубоя.

Петков е готов да се присъедини към отбора от квартал „Надежда“, но първо иска да изчака добра оферта от чужбина. Досега Локомотив София не е привлякъл нито едно ново попълнение.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker