Локомотив (София)

Локомотив София си върна още един бранител

Защитникът Мики Орачев се завръща в Локомотив София. Крайният бранител е в състава на „железничарите“ за днешната контрола със Спортист Своге, информираха колегите от „Гонг“. 

27-годишният футболист беше част от отбора до миналото лято, когато премина в ЦСКА 1948. Той не успя да се наложи при „червените“, поради което разтрогна договора си с тях през декември, за да се завърне отново в „Надежда“. 

profittips-the best football tips

Орачев има 104 мача за Локомотив София, в които е вкарал един гол и е направил 12 асистенции. Той е играл още за Левски, Септември София и германския Холцвикедер. 

По-рано през седмицата столичните „железничари“ се активизираха на трансферния пазар, след като и Селсо Рапосо се завърна на стадион „Локомотив“. Той е първото зимно попълнение в тима, воден от Данило Дончич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker