Локомотив (София)Футбол

Локомотив София със съобщение за феновете си

Локомотив София започва продажба на абонаментните карти за сезон 2024/2025. Това се случва малко след като в тима беше осъществена смяна на собствеността.

Ето и какво съобщи клуба на своите привърженици:

„Уважаеми, локомотивци! Ръководството на „Локомотив“ (София) има удоволствието да Ви съобщи, че абонаментните карти за сезон 2024-2025 са вече официално в продажба. Сезонните пропуски дават достъп до всички домакински мачове на „червено-черните“ за първенство, както и за Купата на България.

profittips-the best football tips

Цените на картите са, както следва:

  • Сектор А – 150 лева
  • Ложа 1 – 300 лева
  • VIP ложа – 500 лева

Закупените онлайн карти ще бъдат персонализирани с Вашите имена. Поръчаните карти до 23:59 ч. на 18.07.2024г. ще бъдат раздадени на притежателите им в деня на първия домакински мач за сезона – 20.07.2024г. след 18:00 ч. на касите на стадион „Локомотив“ срещу лична карта.

Абонаментните карти също ще могат да бъдат закупувани в брой, на касите на стадион „Локомотив“ преди всеки домакински двубой, но без опцията за персонализиране.

Призоваваме за обединение и подкрепа от всички привърженици на отбора, в името на „Локомотив“!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker