Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локомотив София с втора загуба в контролите

Пирин победи Локомотив София с 3:1 в приятелски мач, игран на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. „Орлетата“ излязоха напред в резултата в 26-ата минута с попадение на Юго Комано след извеждащо подаване на Аймен Суда.

В началото на второто полувреме Станислав Костов покачи на 2:0 от дузпа. Час игра след началото Комано вкара втория си гол – 3:0.

profittips-the best football tips

Пет минути преди края на редовното време Локомотив София върна едно попадение, а негов автор бе Красимир Милошев.

Локо София има още две проверки преди началото на пролетния дял – срещу Марек Дупница и Спортист Своге. Старши треньорът на столичните „железничари“ Данило Дончич сподели впечатленията си след контролата в Благоевград:

„Показаното на терена не отговаря на резултата, играхме добре, изпуснахме много положения, имахме и греди. Цялото второ полувреме Пирин игра на контраатаки, държахме контрола на играта, но нямаме достатъчно креативност и ефективност в нападение“, сподели Дончич.

profittips-the best football tips

„Доволен съм от раздаването и тичането на играчите Бруно Франко е болен, Гонсало Кардосо е леко контузен, те пропуснаха този двубой, но се надявам от следващата седмица да се присъединят. Продължаваме да работим“, каза още Данило Дончич

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker