Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Локомотив София ще има нов треньор!

Иван Колев вече не е треньор на Локомотив София, обявиха официално от клуба. Раздялата между двете страни е по взаимно съгласие.

TribunaSofia.bg публикува официалното съобщение на клуба:

„Локомотив София и старши треньорът Иван Колев се разделиха по взаимно съгласие. 

Ръководството на клуба изказва благодарности към Иван Колев за свършената работа и готовността да помогне през лятото – в един момент, пълен с неясноти около клуба с пожелания за здраве и успехи в личен и професионален план!“

profittips-the best football tips

Иван Колев също коментира раздялата с Локомотив:

„Искам да благодаря на собственика на клуба Веселин Стоянов, на моя щаб – Юли Петков, Николай Георгиев и Владимир Манолков, на всички футболисти и на лекарския щаб. Поехме отбора в изключително сложна ситуация, стабилизирахме го, изпълнихме зададените цели, преминавайки през много трудни изпитания и поставихме основите на един нов отбор. Пожелавам успех на Локомотив и вярвам, че клубът е на прав път с новия собственик“, коментира Колев.

За опитния специалист това беше втори престой начело на „железничарите“, след като води тима в периода 2020-22 г. От началото на сезона „червено-черните“ записаха две победи, четири равенства и четири загуби, като заемат 12-о място в класирането с актив от 10 точки. След домакинското нулевото равенство с Хебър в „Надежда“, се е стигнало до решение този мач да е последен за досегашния тренор Иван Колев.

Днес „червено-черните“ вероятно ще обявят името на новия треньор, а фаворит за поста изглежда, че е Антон Велков, пише „Тема спорт“. 56-годишният треньор в момента е без работа, но често може да бъде забелязан на стадион „Локомотив“,а редовно е канен и за анализатор на „червено-черните“ в студиото на Диема спорт за мачовете от Първа лига.

Именно с него бе дадено началото на рестарта на Локомотив през лятото на 2015 година с вече бившия собственик Иван Василев. Велков води червено-черните по време на участието им в четвърта дивизия. Той има и още един период през сезон 2011/12. Бил е и помощник-треньор в „Надежда“ през 2007/08.

profittips-the best football tips

Като футболист носи червено-черния екип в три периода 1985-96 (184 мача), 1997 (21 мача) и 2000-02 (19 мача).

Има вероятност той да бъде представен във вторник заедно с новия главен мениджър на ДЮШ Ратко Достанич. Сърбинът ще даде пресконференция на стадион „Локомотив“ в 11:00 часа на 1 октомври.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker