Локомотив (София)ЦСКА 1948

Локо (София) и ЦСКА 1948 в полуфинален двубой

Днес отборите на Локомотив (София) и ЦСКА 1948 излизат един срещу друг в първи полуфинален двубой за Купата на България. Срещата ще се изиграе на стадиона в столичния квартал „Надежда“.

И двата отбора са безкрайно амбицирани да спечелят трофея, който осигурява участие в евротурнирите. „Железничарите“ са готови за мач реванш след злополучното 0:6 от тима на Тодор Янчев. Домакините достигнаха до полуфиналите като победиха с 2:1 отбора на Славия.

profittips-the best football tips

Футболиста Селсо Рапосо няма да вземе участие, защото получи червен картон в мача срещу Лудогорец в последния кръг на Първа Лига. Добрата новина за „червено-черните“ е, че Матеус Дуарте се завръща след наказание.

ЦСКА 1948 влиза в срещата в серия от пет поредени победи, и именно изразителната победа в началото на март месец дава допълнителна увереност на футболистите. Тодор Янчев има сериозни кадрови проблеми, участие поради контузии няма да вземат голмайстора в отбора Ивайло Чочев, Райън Бидунга, Евгений Сердюк и Джонатан Перейра. Наказания изтърпяват Парвиз Умарбаев и Реян Даскалов. Под въпрост до последно е Бирсент Карагенрен.

Снимка:LAP.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker