Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локо София осъществи любопитен изходящ трансфер в Португалия

Локомотив София осъществи изходящ трансфер в Португалия. Става въпрос за централния защитник Гонсало Кардосо, който преминава в Пасош де Ферейра,

Клубовете се разбраха по финансовите параметри на трансфера, които остават конфиденциални. Гонсало Кардосо се присъедини към “Локомотив” преди една година и изигра 20 мача, в които отбеляза един гол. Всички в клуба благодарим на Гонсало за професионализма и трудолюбието, което показа и му пожелаваме много здраве, щастие и успешно развитие в бъдеще!”, написаха от Локомотив София.

profittips-the best football tips

Кардосо, който в кариерата си има престой в Уест Хем, пристигна в „Надежда“ именно от родината си Португалия. Преди да подпише с Локомотив София, бранителят носи екипа на Маритимо, но играел предимно за Б отбора.

На Иберийския полуостров е играл още за Пенафиел, чийто юноша е, и Боависта. За кратък период Уест Хем го отдава под наем на Базел, но Кардосо не успява да се да наложи там.

profittips-the best football tips

Централният защитник получи контузия в първия кръг срещу Левски и бе заменен на полувремето. След това не бе в групата срещу Берое (0:0), както и срещу Черно море при победата с 2:1 в „Надежда“. Играчът е бил готов за двубоя с „:моряците“, но ръководството и спортно-техническият щаб са преценили, че с оглед предстоящия трансфер е по-добре да не го рискуват.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker