Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локо София очаква бивш футболист на ЦСКА

Локомотив София очаква ново попълнение до дни, съобщава „Тема Спорт“. Става дума за футболист, играещ като крило, който идва от Полша.

Той е свобоен агент и директно ще подпише договор с тима, без да минава на проби. Смята се, че полякът е свързан с бившия отбор на Симеон Славчев и Анте Аралица – Виечиста Краков.

profittips-the best football tips

Много вероятно е да става дума за словенеца Саша Живец. 33-годишният вече е играл в родината ни, след като през сезон 2011/2012 бе част от ЦСКА.

Очаква се играчът да бъде обявен до края на седмицата и дори да е в групата за дербито на „железничарите“. Мачът между Локомотив Пловдив и Локомотив София е в събота, 31 август, от 17:00 часа. По първоначална програма мачът бе с по-късен начален час, но заради проблемите с осветлението и ВАР на „Лаута“, той ще се изиграе на днвена светлина.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker