ТОПФутболЦСКА-София

Локo София – ЦСКА: Мачът на отчаянието или възраждането?

Днес отборите на Локомотив София и ЦСКА се изправят един срещу друг в мач от 12-и кръг на Първа лига. Сблъсъкът на стадион „Локомотив“ в квартал „Надежда“ стартира в 19:45 часа.

Локо София са на десета позиция с актив от девет точки, докато „червените“ са в исторически лоша серия от четири поредни загуби от началото на сезона и са едва с три точки на предпоследно място.

profittips-the best football tips

Старши треньорът на „железничарите“ Иван Колев се надява да може да разчита на капитана Владимир Николов, който не е играл от победата с 2:1 над Черно море на 4 август, когато разтегна връзки на коляното. Той, обаче, вече тренира пълноценно със съотборниците си. Сред титулярите пък се очаква да се завърне и централният нападател Анте Аралица. Хърватинът също не е играл от успеха над „моряците“.

Александър Томаш и неговите футболисти са опрени до стената. „Червените“ допуснаха пет загуби до момента, четири, от които поредни, а слабото представяне доведе до спешна треньорска рокада.

Както е известно, в днешния мач за първи път от началото на сезона „армейците“ ще имат пълната подкрепа от своите привърженици. До момента течеше наказание на ЦСКА, наложено заради нахлуването на фенове по време на баража за евротурнирите срещу ЦСКА 1948 в края на миналия сезон. Привържениците на „червените“ бързо изкупиха всички отпуснати от домакините билети, включително и допълнителните, пуснати извънредно в продажба.

profittips-the best football tips

Томаш вече разполага с почти всички нови попълнения, които бяха взети в последните седмици. Единствено все още се чака оформяне на документите на Лиъм Купър, който ще гледа мача от трибуните.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker