Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Лоша новина за Левски и Станислав Генчев, още един титуляр на „сините“ пред операция

Левски ще загуби един от титулярните си футболисти за неопределено време. Защитникът Келиан ван дер Каап най-вероятно ще бъде опериран заради проблем в коляното.

Това бе и причината нидерландецът да изгледа от трибуните дербито с ЦСКА, но веднага след последния съдийски сигнал той слезе на пистата и отпразнува победата със съотборниците си и феновете на Левски. 

profittips-the best football tips

Ван дер Каап не игра и в контролата с Хебър по време на паузата. Защитникът е напуснал преждевременно и последното занимание в петък преди двубоя с „червените“.

„Ван дер Каап имаше проблеми и през миналата седмица. Започна да тренира, като му спестявахме някои натоварвания. Проблемите обаче не отшумяват и вероятно ще се наложи операция“, сподели треньорът на Левски – Станислав Генчев.

Другият футболист на Левски, за когото усилено се говори, че ще се подложи на оперативна намеса е Карлос Охене. „Осмицата“ на сините изигра целия мач срещу „червените“, като неговите проблеми са свързани с лявото коляно, но на този етап ганаецът стиска зъби и участва активно в мачовете на тима.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker