Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Лоша новина за Локомотив София! Клубът остана без спонсор

Неприятни новини застигнаха столичния Локомотив. Преди няколко дни официалният спонсор се е оттеглил от клуба и няма да си партнира занапред със столичните „железничари“. Бетинг компанията осигуряваше 1/3 от бюджета на „червено-черните“, твърди „Dsport.bg“.

Nа 17 юни „червено-черните“ по план трябва да започнат лятната подготовка, но тимът е без треньор и само с играчи, които към момента имат действащи договори. С тях ще се преговаря за намаляването на техните заплати или разтрогването на договорите им.

Междувременно, Иван Колев най-вероятно ще е следващият старши треньор на отбора. Твърди се, че той е договорил с ръководството на Локомотив София по всичките си условия. 66-годишният специалист ще замени Красимир Балъков на поста, който води „столичните железничари“ в последните пет кръга от изминалия сезон и помогна на отбора да запази мястото си в Първа лига. 

profittips-the best football tips

Колев познава добре обстановката в „Надежда“, които изведе до 28 победи в 64 мача за два сезона в периода 2020-2022 година. За последно той работи като временен старши треньор на Славия за два месеца от септември до октомври миналата година.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker