Левски (София)ТОПФутбол

Лоши новини за Левски! Ключов футболист вън от терена за дълго време

В Левски нещата не вървят добре. Не само като резултати, а и контузиите този сезон са бич за състава на Костов, който може да се окаже фатален не само за целите, които бяха поставени от ръководството.

В последно време се шуми, че този път „сините“ ще получат парите, с които се надяват да напълнят касата от Хосе Кордоба. Това обаче може да се окаже поредната химера. Причината за това е контузията, която панамецът получи. Защитникът не тренира със съотборниците си от вторник.

Вчера той беше пратен на ядрено-магнитен резонанс. А резултатите от него ще бъдат пратени на няколко специалисти. Причината е, че на „Герена“ вече нямат вяра на никого. Повод за това е ситуацията с Билал Бари, тази с Джавад Ел Джемили, преди това и с Андриан Краев. Уж нещата при тях бяха добри, но след това се оказа, че не са толкова хубави.

Очакванията за Кордоба обаче не са розови, гласи още информацията на вестника. Не е изключено той да е повторил Ел Джемили, за когото стана ясно, че няма да може да вземе участие в мачовете, които остават до паузата.

Кандидатите за панамския защитник не са малко, а на „Герена“ търсят за него 3,5 млн. евро. До този момент Кордоба пропусна само един мач от първенството.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker