Левски (София)ТОПФутбол

Лоши новини за Левски преди Вечното дерби

Двама от контузените футболисти на Левски ще пропуснат дербито с ЦСКА в неделя. От щаба на „сините“ се надяваха Асен Митков и Фабио Лима да са в състояние да излязат на терена срещу „червените“, но това най-вероятно няма да се случи.

Прогнозите са, че халфът ще е готов за визитата на Черно море на 13 април, а бразилецът ще се завърне за последния мач от редовния сезон – домакинството на Берое, което е на 20-и. Вчера двамата отново въртяха обиколки на „Герена“.

profittips-the best football tips

19-годишният халф се контузи в началото на двубоя с Етър (3:0) и бе принудително заменен от Хасими Фадига. Травмата му го извади и от плановете на селекционера на младежкия национален отбор Александър Димитров.

Той има проблем с коляното и в началото се придвижваше с шина. На неговото място срещу Славия и Лудогорец действаше Патрик Мислович. Словакът ще стори това и в неделя в дербито с ЦСКА. Бразилецът от своя страна страда от разтежение на бедрен мускул, което получи по време на контролата със Спортист Своге в паузата на първенството.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker