ФутболЦСКА-София

Лоши новини за ЦСКА, ключов футболист пропуска мача с Ботев (Пд)

Норвежецът Тобиас Хайнц няма да бъде на разположение на Ел Маестро за следващия мач на „червените“ срещу Ботев Пловдив, пише „Тема Спорт“.

Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя от 17:45 часа на националния стадион „Васил Левски“ в последен мач преди паузата за националните отбори.

profittips-the best football tips

Хайнц получи контузия в глезена при победата с 2:1 над ЦСКА 1948 в събота. Травмата доведе до принудителна смяна на халфа в 81-ата минута, сега ще го извади и от сблъсъка с канарчетата. Той не взе участие във вчерашното възстановително занимание на „армейците“, като предстои да премине допълнителни медицински изследвания, които да покажат с точност какво е неговото състояние.

Норвежецът започна като титуляр в Бистрица, въпреки слаба си форма. Той замени сънародника си Джонатан Линдсет в стартовия състав, но отново не успя да донесе сериозни позитиви в представянето на ЦСКА.

Отчете се с пропуск сам срещу вратаря в началото на двубоя. Хайнц е взел участие във всеки от първите 24 мача през сезона и за първи път ще гледа отстрани срещу Ботев Пловдив.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker