Извън БългарияФутболЦСКА-София

Лоялност: бивш играч на ЦСКА се върна за трети път в същия отбор

В наши дни играчите рядко се обвързват емоционално с даден тим. Времената, в които Франческо Тоти прекара цялата си кариера в Рома, за съжаление отминаха. Е, дори така един бивш футболист на ЦСКА дава пример за това, че все още можеш да изпитваш привързаност към даден тим!

Бившият защитник на „армейците“ Томас Лам подписа с тима на Цвьоле. Това обаче не е първия му договор с тима – той е бил там между 2014-та и 2016-та година, както и между 2018-та и 2021-ва.

profittips-the best football tips

Именно след последния период Лам подписа с ЦСКА. След един сезон в родното първенство последва трансфер в Мелбърн Сити, където финландецът стана шампион с клуба си.

Самият той обоснова решението си по следния начин: ,,След прекрасното приключение в Австралия е време да се завърна, а това е възможно само в един клуб. Чувствам се като да се върна у дома и съм много щастлив да се върна в Цвьоле. Очаквам с нетърпение началото на новия сезон и се надявам скоро отново да видя нашите привърженици.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker