Левски (София)ТОПФутбол

Лудогорец и ЦСКА 1948 с оферти към футболист на Левски

Агентите на бранителя на Левски – Жереми Петрис са пристигнали в София. Мениджърите на защитника ще водят финални преговори с шефовете на „сините“ по темата за новия договор на играча. Настоящият контракт на французина изтича след края на кампанията и ако не се стигне до ново споразумение, то той ще има право да преговаря с друг клуб и през лятото да премине като свободен агент.

Към момента Петрис е категоричен, че не желае да остава на „Герена“, което ще принуди ръководството на Левски да го продаде през зимата за символична сума, ако не искат да го изпуснат без пари.

profittips-the best football tips

Мениджърите на французина от Alliance soccer consulting присъстваха на двубоя с ЦСКА 1948 (0:1) и ще останат още няколко дни в София. Любопитното е, че техни клиенти са играчите на ЦСКА Дюкенс Назон и Амос Юга, както и игралият в Берое Алиун Фал.

Интересното е, че Лудогорец проявяват интерес и към 25-годишния футболист, също както бе и с вече бившия му съотборник в синята отбрана Ноа Сонко Сундберг, който премина на „Хювефарма Арена“. В Разград му предлагат заплата, 5 пъти по-голяма от това, което той в момента получава на „Герена“. Запитване към французина имаше и от ЦСКА 1948.

Левски удря на камък и с подписването на нов договор с Андриан Краев. Един от капитаните на сините също има контракт до края на сезона, а наскоро смени агентите си и желанието му е да продължи кариерата си в чужбина.

Жереми Петрис бе привлечен в Левски преди около година и веднага си спечели място в състава. Първоначално той имаше контракт за 6 месеца, който скоростно бе удължен до лятото на 2024-а. С екипа на сините до момента французинът изигра 48 двубоя във всички турнири, в които вкара един гол – разписа се при победата с 2:0 над Ботев Враца на 11 март тази година.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker