ФутболЦСКА-София

Лудогорец отложи мача си с ЦСКА във Втора Лига

Спортно-техническата комисия към БФС обяви, че срещата между Лудогорец II и ЦСКА II от 8-ия кръг на Втора лига е била отложена.

Това е станало по искане на разградчани заради това, че повече от трима техни състезатели са повикани в националните отбори на България за паузата за националните тимове.

profittips-the best football tips

Ето какво написаха от БФС:

„Спортно – техническа комисия

Решение  – 03.09.2024 г

По искане на Лудогорец II Разгад за извикани повече от трима състезатели в националния отбор, на основание чл. 20, ал.1, буква е/ от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2024/2025  , срещата от VIII– ми кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на Лудогорец II и ЦСКА II, се отлага.

Срещата от VIII– ми кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ФК Пирин Благоевград и Марек Дупница ще се играе по програма на 07.09/събота/2024 година от 19.00 часа, вместо от 17.00 часа“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker