ТОПФутболЦСКА-София

Лудогорец привлича юноша на ЦСКА?

От Лудогорец търсят заместник на левия бек Марсел Хайстер. Немският играч пристигна като свободен агент през това лято, като преди това бе част от МОЛ Фехервар.

Според информация на „Тема Спорт“ 31-годишният Хайстер е загубил доверието на треньорското ръководство и в Разград са взели решение да прекратят договора му след края на сезона. В плановете на шампионите влиза и левият защитник на Пирин – Андрей Йорданов, в когото разградчани виждат наследник на Антон Недялков.

profittips-the best football tips

Шампионите ще предложат на юношата на ЦСКА да подпише предварителен договор с клуба и да премине като свободен агент през лятото. За целта обаче ще трябва да се справят с конкуренцията на Ботев (Пд).

„Канарчетата“ са готови сега да заплатят трансферна сума за играча и да му позволят да доиграе сезона при „орлетата“, тъй като той вече е записал мачове за два отбора през настоящата кампания и няма право да играе за трети клуб през този шампионат.

Снимка: startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker