Първа лигаСлавия

Лудогорец приема Славия в бедстващия Разград, ще се изиграе ли днес този мач?

Лудогорец и Славия се изправят един срещу друг в един от отложените мачове от програмата на Първа лига. Мачът бе част от вчерашната програма на първенството, но изключително лошите метеорологични условия в Разград оказаха влияние и отложиха срещата на „зелени“и „бели“. По правилник двубоят бе насрочен за ден по-късно със същия начален час 15:15.

Двата тима се намират в добра форма, което е предпоставка за интригуващ сблъсък. Разградчани са в поредица от четири победи и завръщането на Георги Дерменджиев е основният фактор, която влияе на представянето на „орлите“. Към настоящия момент Лудогорец е трети във временното класиране с актив от 36 точки, на пет от лидера ЦСКА-София, но и с два мача по-малко.

profittips-the best football tips

Ситуацията е подобна и в Славия. Завръщането на Златомир Загорчич донесе стабилност на столичани, които записаха три победи в първенството под негово ръководство, а по-впечатляващото е, че не допуснаха гол в тези мачове. „Белите“ продължиха напред за Купата на България, след като отстраниха Янтра Габрово миналия четвъртък.

Единствената загуба на Славия при третия престой на Загорчич я нанесе именно Лудогорец. Двата отбора се срещнаха преди по-малко от месец в отложен мач от третия кръг на стадион „Александър Шаламанов“, като шампионите постигнаха рутинна победа с 2:0.

Сблъсъкът между Георги Дерменджиев и Златомир Загорчич е повече от обещаващ. Двама треньори, които се чувстват на място, ръководейки от тъчлинията съответно Лудогорец и Славия, и постигайки забележителни резултати, начело на отборите си.

profittips-the best football tips

Дали днес ще се изиграе този мач и дали Славия този път ще затрудни Лудогорец, предстои да разберем в понеделник следобяд.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker