НационалиФутбол

Лудогорец спасява БФС от голям гаф

По всичко личи, че стадионът на Лудогорец „Хювефарма Арена“ ще послужи като спасителен вариант за БФС. Това се случва, след като двубоят от Лигата на нациите между България и Северна Ирландия беше напът да остане без стадион.

Националният стадион „Васил Левски“ няма как да посрещне сблъсъка. Съоръжението ще бъде домакин на концерти в този период,

profittips-the best football tips

Стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, който е заявен за домакин по план, има сериозен проблем с тревнотп покритие. От Ботев Пловдив вече обясниха, че на „Колежа“ имало проблем с циркулацията на въздуха над терена и предстои да започнат спешен ремонт, а дотогава „канарчетата“ ще играят на базата „Никола Щерев – Старика“ в Коматево.

Решението на БФС е да заяви стадиона на Лудогорец. Така в случай, че теренът в Пловдив не е готов за мача на 8 септември, той ще се играе в Разград.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker