ТОПФутболЦСКА-София

Лумбард Делова се закани на Левски: Броя дните до дербито!

Защитникът на ЦСКА Лумбард Делова сподели своето мнение за престоя си в България Той разкри как върви адаптацията му, а също така не пропусна темата за дербито срещу Левски. Ето какво още каза той пред „Тема Спорт“:

„Съотборниците ми разказаха много за дербито с Левски. Надявам се да играя в него и вече броя дните до дербито. Големите мачове са за това да се печелят. Играхме лошо в някои срещи в началото, но под ръководството на новия треньор се справяме добре. Надявам се да продължаваме в същия дух.

profittips-the best football tips

В отбора дойдоха много нови играчи и промяната започна да се усеща. Трябват ни още няколко победи, за да вдигнем още повече самочувствието си, но треньорите вършат отлично своята работа на заниманията, които провеждаме. Личи си, че Томаш е добър специалист, а от нас се изисква единствено да подобряваме формата си.

Работим усилено, за да можем да печелим всеки един мач и клубът да се завърне там, където му е мястото“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker